VÅR KOMPETANSE ER DIN TRYGGHET

Det er enkelt å være kunde hos MECA. Med døgnåpen timebooking, fleksibel betalingsløsning med MECA Konto og nesten 300 kompetente bilverksted fra sør til nord er din bil i trygge hender. Vi står klar til å hjelpe deg!

Service til din bil

Å gjennomføre service er det viktigste du kan gjøre for å forlenge bilens kvalitet og levetid. Statistikk fra Falck viser at det er over 550 000 bilbergingsoppdrag per år i Norge. Vår erfaring er at de fleste av disse skyldes mindre utfordringer knyttet til bilholdet - slike utfordringer som kunne vært unngått. MECA-verksteder anbefaler årlig service av bilen - slik at vi sikrer de beste forutsetninger for et optimalt bilhold. 

MECA Veihjelp 

Når du tar service på bilen hos oss - er ett års MECA Veihjelp inkludert. Alltid! Er du uheldig og får et stopp, teknisk feil, går tom for drivstoff, punkterer, mister nøkkelen eller låser deg ute - ringer du vår Veihjelps-telefon på 03113. Når som helst på døgnet - vi kommer og henter deg og frakter deg trygt til nærmeste MECA-verksted - uten egenandel. Du kan lese mer om MECA Veihjelp ved å trykke her. 


MECA Konto

Det er ikke alltid det passer at bilen må på verksted... Men med MECA Konto kan det bli litt enklere. MECA Konto kan du selv bestemme hvordan og når du ønsker å betale verkstedsregningen. Du kan få inntil kr 30 000,- i kreditt, 24 måneders rentefri delbetaling og 30-60 dagers avgiftsfri kreditt. Spør om MECA Konto neste gang du er på verkstedet du også. Du kan lese mer om betingelsene for MECA Konto her. 


Garanti og kvalitetsdeler til din bil

Dersom bilen din omfattes av garantier - fortsetter de å gjelde også etter besøket på et av våre verksted (*ved rustgaranti kontakt bilens importør). Det skyldes at våre mekanikere alltid utfører service og reparasjoner i henhold til bilfabrikantens anbefalinger. I tillegg bruker vi kun reservedeler som har samme, eller bedre kvalitet enn det som er foreskrevet. Et MECA-stempel i servicehefte forteller at bilen er tatt godt vare på! 


Forespørsel om verkstedstime?

For å bestille tid på et av våre MECA-verksted kan du ringe tlf 915 06322.

Du kan også sende serviceforespørsel via vårt web-skjema ved å trykke her.

Forespørsel for EU-kontroll/PKK kan du sende her. 

Eller du kan søke opp ditt lokale MECA-verksted her.