Mesta Verksted går inn i Bosch Car Service

2012-01-18 12 nye Bosch Car Service.
Store forventninger til samarbeidet.

Mesta Verksted har fra 1. januar 2012 inngått avtale med Bosch Car Service. Dette betyr at 12 verksteder over hele landet endrer profil og blir en del av konseptet Bosch Car Service. På sikt vil også de tre siste verkstedene bli en del av avtalen.

”Dette er en viktig og stor beslutning i utviklingen av Mesta Verksted. Vi har i løpet av de siste tre årene vært gjennom store endringer i selskapet og vi er sikre på at vi med Bosch i ryggen vil bli enda sterkere fremover. Bosch er et godt merkenavn, og det har også vært avgjørende for oss at vi hos Bosch har en sterk teknisk kompetanse og utviklingsmuligheter i ryggen som vi forventer oss mye av fremover. I tillegg har Bosch solid kompetanse på den ikke-tekniske siden, med kontinuerlig kvalitetsfokus og en omfattende markedsføringspakke. Dette var også viktige parametere for oss”, sier adm. direktør Svein K. Huse i Mesta Verksted as.

Bosch er også veldig glad for dette samarbeidet. ”For Bosch Car Servide er dette samarbeidet en milepæl, og vi er stolte over at et så solid konsern som Mesta har valgt å gå inn i fremtiden sammen med oss. Vi anser dette som et kvalitetsstempel i det norske markedet, og vi har i den senere tid også merket stor interesse for vårt konsept fra flere verksteder i Norge”, sier konseptsjef i Norge André Solhaug i Bosch Car Service.

MECA blir leverandør til Mesta Verksted i det nye konseptet. ”Vi har vært i kontakt med Mesta Verksted i lengre tid og er meget glade for at samarbeidet nå er en realitet. Vi leverer allerede til mange verksteder innenfor konseptet og er ser frem til også å skulle levere til Mesta Verksted fremover”, sier kjedesjef i MECA John-Axel Granberg i MECA Norway.

Mesta

Bildet over er fra signering av avtalen.
Foran fra venstre: Konseptsjef Norge André Solhaug i Bosch Car Service, adm. direktør Svein Huse i Mesta Verksted as, adm. direktør Frode Martinussen i MECA Norway. Bak fra venstre: Teknisk direktør Per Boye Rasmussen i Bosch Norden, konsernsjef Harald Rafdal i Mesta og kjedesjef John-Axel Granberg i MECA Norway
.