Pehr Oscarson er ny administrerende direktør i MECA Scandinavia AB

2014-03-14 Pehr Oscarson tar over rollen som administrerende direktør for MECA Scandinavia AB etter Torbjørn Olsson. Pehr har siden 2013 hatt rollen som vise administrerende direktør for MECA samt administrerende direktør for MECA Car Parts.

Torbjørn Olsson, som har vært administrerende direktør for MECA Scandinavia siden 2010, forlater i dag stillingen og erstattes av Pehr Oscarson. Pehr har hatt ledende stillinger innen MECA siden 2001, den siste tiden som vise administrerende direktør for MECA og administrerende direktør for MECA Car Parts samt hatt ansvaret for marked og konseptutvikling. Før dette var han administrerende direktør for grossistvirksomheten og bilbutikkjeden Swecars AB.

«Torbjørn Olsson har utviklet MECA på en fremgangsrik måte og vært en sterk bidragsyter til den vellykkede integrasjonen etter Mekonomen Groups oppkjøp av MECA», sier Håkan Lundstedt, konsernsjef i Mekonomen Group.

«I takt med at utviklingen i vår bransje går fremover, er det nå tid for at MECA tar neste steg, og jeg er overbevist om at Pehr Oscarson er rett person til å lede selskapet inn i fremtiden. Pehr har vært sterkt medvirkende i utviklingen av MECAs konsept. Med sin kunnskap og erfaring i markedet vil han kunne utvikle selskapet i en positiv retning», sier Håkan Lundstedt.

«Jeg ser frem til å lede MECA Scandinavia og fortsatt utvikle vårt sterke forretningskonsept på en nytenkende og lønnsom måte. Det gjelder nå å posisjonere oss innen alle områder, skape ny business og samtidig sikre vår sterke posisjon som leverandør til de profesjonelle bilverkstedene», sier Pehr Oscarson, administrerende direktør MECA Scandinavia.

MECA Scandinavia ble kjøpt av Mekonomen Group i 2012. Mekonomen group består også av Mekonomen Nordic og Sørensen og Balchen. Pehr Oscarson tiltrer stillingen som administrerende direktør i MECA Scandinavia 13. mars 2014.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Håkan Lundstedt, administrerende direktør og konsernsjef i Mekonomen Group
Telefon: +46 8464 0000

Mekonomen AB (publ), org.nr. 556392-1971, Box 077, S-14106 Kungens Kurva.
Telefon: +46 8464 0000, Fax: +46 8464 0066