MECA ny hovedsponsor for Norges Ishockeyforbund!

2015-10-04 Norsk Ishockey er i vekst, landet rundt, både i bredden og i eliten. MECA er på sin side et av landets raskest voksende verkstedkonsept. MECA og Norges Ishockeyforbund går nå sammen om å sikre at denne veksten fortsetter, for begge parter.

Som ny hovedsponsor for Norges Ishockeyforbund blir MECA eneste avsender av det norske landslaget inn i ishockey VM i Russland neste vår. Den årlige 4-nasjoners hockeyturneringen i november blir til MECA Hockeygames, og MECA blir også sponsor for NIHF sitt talentutviklingsprogram Isbjørnene.

- Dette er en viktig avtale, og vi er veldige stolte over å få med oss en så stor og solid partner på laget. Vi er avhengige av gode støttespillere i vår jobb med å bygge idretten, og MECA står for mange av de samme verdiene som vi har i ishockeyen, sier Sportssjef i NIHF, Petter Salsten.

- Det har vært spennende å følge oppturen i norsk hockey de siste årene, og vi gleder oss stort til å ta del i utviklingen videre fremover. Å bli skikkelig god i ishockey er tuftet på hardt arbeid, man må tørre å bli litt «skitten på henda». Det er en kultur og arbeidsmoral som vi i MECA identifiserer oss med, sier Torhild Barlaup, administrerende direktør i MECA Norway.

Talentutvikling

Sponsoravtalen er et helhetlig samarbeid, som støtter opp om både elite og bredde.

- For å få fram flere gode spillere, er det viktig å øke rekrutteringen blant barn og unge, og å løfte frem unge talenter. Vi er veldig glade for å ha fått med oss en sponsor som ønsker å bidra til dette, sier Ottar Eide, Generalsekretær i Norges Ishockeyforbund.

MECA tar Norge til kvartfinale

MECA ønsker å være en aktiv partner i arbeidet med videreutvikling av idretten.

- Vår kompetanse og vårt engasjement skal hjelpe norsk ishockey med fortsatt vekst fremover. Vårt samarbeid skal sikre MECA synlighet og felles aktiviteter både nasjonalt og lokalt, og det skal merkes at vi har over 260 dedikerte verksteder landet rundt, sier en engasjert Torhild Barlaup.

- MECA vil bidra til å løse konkrete utfordringer og oppnå konkrete målsetninger. Sammen skal vi utvikle rammene og innholdet i breddeidretten, og sammen skal vi jobbe for at det norske hockeylandslaget når en kvartfinale i neste VM. Dette fikser vi!

Kontaktpersoner

NIHF: Generalsekretær Ottar Eide, Ottar.Eide@hockey.no
MECA: Administrerende Direktør Torhild Barlaup, Torhild.Barlaup@meca.no