Utdeling av historiens første MECA fond!

2015-11-09 I forbindelse med at MECA er hovedsponsor for Norges Ishockeyforbund, har vi opprettet en tilskuddsordning som skal bidra positivt til breddeidretten i Norge. Fondet deler ut kr 25 000,- annenhver måned til ett idrettslag eller fordelt på flere.

Under helgens firenasjoners-turnering i DNB Arena ble historiens første MECA fond utdelt til Prinsdalen Wheels! Det var en svært fornøyd nestleder i Prinsdalen Wheels som for en ukes tid siden ble oppringt av MECA og informert om at de er vinner av kr 25 000,-.

- Vi har sendt mer enn 100 forespørsler bare i år, hvor vi har spurt bedrifter om støtte til alt fra vannflasker, drakter og penger. Så langt har vi ikke fått et eneste positive svar, utenom fra MECA, sier Kim Ceesay, nestleder i Prinsdalen Wheels.

- For oss er dette som å vinne i Lotto! Vi er et lite, lokalt idrettslag med mange ildsjeler og det å bli tildelt MECA fondet gir oss gode muligheter for videre utvikling av talent i klubben.

MECA fondet deles ut annenhver måned og alle MECA verksteder kan søke for sitt lokale lag. Dette sikrer engasjement i alle ledd.

- Dette var utrolig gøy og det er dette idretten handler om, sier en engasjert Hilde Nagel, Marketingsjef i MECA. – Ishockey er en kostbar idrett hvor spillerne dekker det meste selv. Gjennom MECA fondet får vi anledning til å støtte de lagene som kanskje trenger det aller mest.

- Norsk hockey er på vei oppover og da er det utrolig viktig å bidra i alle ledd, fra landslag til lokallag.

MECA oppfordrer alle MECA verksteder til å søke på vegne av sitt lokale idrettslag!

Utdeling av MECA fondet: Hilde Nagel, Marketingsjef i MECA og Kim Ceesay, Nestleder i Prinsdalen Wheels.