Slik går du fra et vanlig verksted til et profesjonelt MECA verksted

Eier du et verksted? Vurderer du å utvide virksomheten, men vil samtidig fortsette å være selvstendig? Synes du forandringene i bransjen, med krav om blant annet avansert elektronikk, økt miljøhensyn og sterkere markedsføring er spennende utfordringer, men kunne ønske litt hjelp til å ta fatt i dem? Vil du kunne betjene alle kunder på markedet? Da er MECAs verkstedkonsept – MECA Car Service – noe for deg.

I korthet innebærer en kjedetilknytning til MECA at du vil inngå i vår riksdekkende organisasjon for utdanning og support som er uovertruffen på markedet. Dessuten får du tilgang til kraftige IT-løsninger, resultatrettet markedsføringshjelp samt raske og eksakte leveranser via vårt distribusjonsnett fra et nøye utvalgt sortiment av høyeste kvalitet.

Vi stiller naturligvis løpende krav til de verkstedene som er tilsluttet oss. For å sikre konkurranseevnen, må hvert verksted dele våre vurderinger og leve opp til vårt felles kvalitetsnivå. Dessuten skal hvert verksted leve opp til selvsagte krav til orden, samt følge det utarbeidede profilprogrammet, både innvendig og utvendig. All informasjon du trenger er å finne hos MECA. Med utdanning og oppdatering av produkter og systemer hjelper vi våre verksteder å oppfylle våre høye kvalitetskrav. Dette gjelder både eksisterende verksteder og verksteder som arbeider for å bli tilsluttet MECA.

Her kan du lese mer om alle fordeler en MECA-tilknytning gir:Meld din interesse her