Garantier og reklamasjonsrett – en trygghet for deg som kunde

Dersom bilen din omfattes av garantier*, fortsetter de å gjelde også etter besøket på et MECA verksted. Det skyldes at vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til bilfabrikantens anbefalinger – og at vi bare bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Et MECA-stempel i serviceheftet viser at bilen er tatt godt vare på.

Når du leverer bilen din hos oss, kan du være sikker på at alt arbeid utføres i henhold til bilens service- eller reparasjonsanvisninger, og naturligvis med full garanti i følge forbrukerkjøpsloven.

Alle MECA verksteder er godkjent bilverksted av Statens vegvesen. Godkjenningen reguleres av forskrift om kjøretøyverksted, fastsatt av Vegdirektoratet. Forskriften stiller strenge krav til både lokaler, teknisk utstyr, kompetanse, og kvalitetsstyringssystem.

*) Vedr. rustgaranti, setter bilprodusentene helt spesielle betingelser for hva som gjelder. Her anbefaler vi å kontakte importøren eller dennes forhandler.

Bare det beste for bilen din

Vi er en av Skandinavias ledende aktører innenfor bilreservedeler, verktøy og verkstedsutstyr. Vi benytter kun reservedeler av originalkvalitet eller bedre, og med vårt effektive logistikksystem kan vi sørge for at riktig del er på rett sted til rett tid. 

Alle våre nesten 300 MECA-verksted har tilgang til verktøy, diagnose- og verkstedsutstyr for å kunne utføre et korrekt arbeid på nettopp din bil. 

Når man bygger biler, kommer alle delene fra ulike underleverandører. Bremsene kommer fra én produsent, lyddemperen fra en annen, lyskasteren fra en tredje, setene fra en fjerde.... De samme leverandørene benytter vi oss av i MECA - for at vi alltid skal ha riktige deler til din bil. Derfor kan vi love at alle eventuelle garantier på din bil også gjelder når du har fått utført service eller reparert bilen din på et MECA-verksted.