Hjelpen er underveis

Når du tar service hos oss, er et års MECA Veihjelp inkludert.

For deg som bileier er det viktig å vite at du kan ferdes trygt rundt i egen bil, uten fare for at den skal stoppe opp. Det kan allikevel være mange årsaker til at man noen ganger er uheldig og får et stopp. Da er det spesielt viktig at bilen er dekket av MECA Veihjelp som sikrer at både du og bilen din blir plukket opp - kostnadsfritt.

Når du tar service på bilen din hos et av våre bilverksted inngår et års MECA Veihjelp. Er du uheldig og får en teknisk feil, går tom for drivstoff, punkterer, mister nøkkelen eller låser deg ute av bilen - så kommer vi og hjelper deg. Vi frakter både deg og bilen din til nærmeste verksted - uten egenandel.

Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet - alle dager. Ring vår sentral på telefon 03113 dersom du har behov for umiddelbar veihjelp-assistanse. Du skal være trygg som kunde på et MECA-verksted.

Vår MECA Veihjelp gjelder for 12 måneder per gang - og vår generelle anbefaling er at du tar årlig service på bilen din. På denne måten legger du forholdene til rette for at bilen skal ha optimal drift og vedlikehold.  

 

Komplette forsikringsbetingelser kan du lese her. (link til pdf)