Aktuelt artikler

Her deler vi aktuelle saker, samt nyttige tips og råd til deg som er bileier. Som en av Norges ledende verkstedskjeder med over 300 verksteder - har vi mye kunnskap - som vi også vil dele med deg. Følg med!

 
 • MECA Norway AS klar for Transport & Logistikk 2019

  2019-08-04

  Den 26. til 28. september samles hele transport og logistikknæringen i Norge på Norges Varemesse på Lillestrøm til tre dager med fag, kunnskap og nyheter. Noen av landets mest innovative hoder møtes på den største og viktigste møteplassen.

 • Få godfølelsen tilbake i girkassa

  2019-05-31

  Når du skal bestille oljeskift, bestill samtidig flushing av girkassa, så får du optimalt resultat og respons fra girkassen igjen. Rens og oljeskift på automatgirkassen er vanligvis ikke inkludert i vanlig hovedservice. Sa bilforhandleren at automatgirkassen er vedlikeholdsfri? Det stemmer ikke. Den trenger oljeskift, akkurat som motoren.

 • Nye regler for EU-kontroll

  2019-02-17

  Fra februar 2019 vil siste siffer i registreringsnummeret ikke lenger bestemme kontrolltidspunktet. Nå vil kontrollfristen bestemmes av dato for førstegangsregistrering og siste godkjente kontroll, uavhengig av tallene i registreringsnummeret ditt.

 • MECA Fondet for november

  2019-01-27

  MECA Fondet er en tilskuddsordning som har til hensikt å bidra positivt til norsk breddeidrett. Bilverksteder som er med i MECA-kjeden kan søke MECA Fondet på vegne av sitt lokale idrettslag