MECA Webshop utan devis

I MECA Webshop handler du raskt, enkelt og når det passer deg

I vår nettbutikk kan våre verkstedkunder raskt og enkelt søke etter artikler og legge inn bestillinger – og få riktige deler til rett tid. Kontakt nærmeste MECA-avdeling, så hjelper vi deg med en brukerkonto.

MECA Webshop er derfor allerede fra starten av utviklet i samråd med – og for – bilverksteder. Det betyr at vi hele tiden fokuserer på produkter og tjenester som mekanikere og verkstedeiere virkelig har behov for.  Du kan blant annet raskt søke etter reservedeler ved hjelp av registreringsnummer og du får alltid en utførlig produkt-, pris- og lagersaldoinformasjon som enkelt og tydelig viser deg det du trenger i kjøpssituasjonen. Sammen med full ordrehistorikk har du alltid full kontroll på dine bestillinger. Alt vises i et oversiktlig brukergrensesnitt med over 100 000 produktbilder.


I MECA Webshop finner du også service- og reparasjonstider samt serviceskjemaer. Du kan bestille fra flere lagre, noe som sikrer at tilgjengeligheten alltid er god. MECA Webshop kobles direkte til flere ulike forretningssystemer, sånn at det blant annet skal være fort gjort å få fram kostnadsoverslag og gi tilbud.

Gå til MECA Webshop