MECA fondet januar 2023

Juryen for MECA Fondet har besluttet at tildelingen for januar 2023 går til Birger N. Haug Gardermoen på vegne av Borgen IL!
Utdeling av MECA Fondet for januar 2023

Fra høyre: Fredrik Myhre fra Birger N. Haug Gardermoen, Alexander Finstad fra Borgen IL, Egil Halfdansen fra MECA Norway as – Foto: Silje Vedde, Birger N. Haug AS

Dette er en fantastisk dag, sier daglig leder Anders Lund på Birger N. Haug Gardermoen. Borgen IL er et idrettslag med stor I. At vi sammen med MECA-kjeden får muligheten til å gi Borgen IL et bidrag på 25 000 kroner gleder meg virkelig, sier Lund.

Sammen med Egil Halfdansen fra MECA Norway overrakte Fredrik Myhre fra Birger N. Haug Gardermoen i dag gavesjekken til daglig leder i Borgen IL Alexander Finstad. Overrekkelsen fant sted i Alfhallen, Borgen IL sin storstue og synlige bevis på hvilken enorm dugnadsånd som råder på Borgen. 

Klubben er basert på frivillig arbeid og dugnadsvirksomhet, disse midlene kommer svært godt med sier Alexander, som også forteller at klubben i dag tilrettelegger for 9 forskjellige grupper basert på både inne- og utendørsidretter. At alle har et tilbud er viktig for oss, vår visjon er at alle skal med, vi skal være rause, inkluderende, positive og kvalitetsbevisste, alle skal med, avslutter han.

Å skrive nominasjonen var enkelt sier Myhre. Borgen er en klubb med fokus på bredde, samhold og gode holdninger. Det er bare å møte opp her i Alfhallen midt i vinterferien, eller på stadion en ettermiddag midtukes og man får bekreftet at det faktisk er slik. Dette må være den ideelle klubben å vokse opp med, avslutter Myhre.
Vi håper dette bidraget kommer godt med og ser frem til å følge Borgen IL framover, avslutter Egil Halfdansen fra MECA.

MECA Fondet

MECA-fondet er en tilskuddsordning som har til hensikt å bidra positivt til breddeidretten i Norge.

Bilverksteder som er med i MECA-kjeden kan søke MECA Fondet på vegne av ditt idrettslag.

MECA Fondet deler ut inntil kr 25 000,- til ett eller flere idrettslag annenhver måned.