Våre tjenester

Vi i MECA har lang erfaring med mange typer biler og bilmerker. Våre bilmekanikere har stor interesse og høyt engasjement for jobben sin og de tilbys kontinuerlig opplæring. Du kan være trygg på at du og bilen din blir ivaretatt på våre MECA bilverksteder.

 

Les mer om våre verksted-tjenester

AC-service

La oss sjekke klimaanlegget dersom du merker at det begynner å miste kjølekapasiteten. Da reduserer du risikoen for at dyre komponenter blir skadet og må skiftes ut.

Les mer om AC-service

Automatgir flushing

Det er viktig å gjennomføre flushing av automatgirkassen som et forebyggende tiltak for å hindre at girkassen går i stykker.

Les mer om Automatgir flushing

Batteriskift bil

Dersom du merker at bilen har blitt vanskeligere å starte, er det som oftest startbatteriet som må byttes.

Les mer om batteriskift bil

Bilservice

Å gjennomføre service på bilen er det viktigste du kan gjøre for å forlenge bilens kvalitet og levetid. Hos oss får du alltid ett års MECA Veihjelp inkludert

Les mer om bilservice

Bremser

Bremser i god stand er avgjørende for din og andres sikkerhet. Vi tilbyr kvalitetskontroll, reparasjon og utskifting av bremser for alle bilmerker.

Les mer om bremser

Bytte registerreim

Dersom registerreimen på en eller annen måte går i stykker, vil motoren bli ødelagt og det vil medføre store kostnader! Det er derfor viktig å skifte registerreim i tide.

Les mer om å bytte registerreim

EU-kontroll

Vi gjennomfører EU-kontroll på bilen din og kontakter deg med pris dersom det er punkter som må utbedres.

Les mer om EU-kontroll

Feilsøkning

En feilsøking kan bidra til å avverge større feil. Jo tidligere vi oppdager feilen, desto mindre er risikoen for en større – og ofte dyr reparasjon.

Les mer om feilsøkning

Dekkhotell

På våre dekkhoteller kontrollerer vi dekkenes lufttrykk, tilstand og slitasje og vi oppbevarer dem selvfølgelig trygt til du trenger dem igjen.

Les mer om dekkhotell

Dekkskift

Dekk er mer enn bare hjulskifte til sommerdekk om våren og vinterdekk om høsten. De fleste av våre bilverksteder kan også skaffe nye dekk…

Les mer om dekkskift

Hjulbalansering

Å kjøre med ubalanserte dekk øker slitasjen på både dekk og hjuloppheng. og er dermed både dyrt og ubehagelig

Les mer om hjulbalansering

Hjulinstilling

Å kjøre med feil hjulstilling og ubalanserte dekk kan være både dyrt og risikabelt. Dekkene slites raskere, de har dårligere veigrep og drivstofforbruket øker.

Les mer om hjulinstilling

Oljeskift

Motoroljen smører alle delene i motoren og motvirker skade, slitasje og korrosjon. Vi tilbyr rask og effektiv service for å sikre bilens ytelse og levetid

Les mer om oljeskift

Punktering

Et punktert dekk kan vanligvis pumpes opp med håndpumpe eller kompressor slik at du kan kjøre til nærmeste bilverksted. På bilverkstedet hjelper vi deg med å reparere punkteringen.

Les mer om punktering

Skifte lyspærer

Har bilens lys fått en mangelmerknad på EU-kontrollen eller lyser varsellampen med et lampesymbol? Uansett bilmodell og problem så hjelper vi deg!

Les mer om å skifte lyspærer

Øvrig

Utforsk MECA’s brede utvalg av bilverkstedtjenester. Er det noe annet vi kan gjøre for bilen din, som du ikke finner i menyen?

Les mer om øvrig

Når bilen ikke fungerer skal det være enkelt å få den reparert

I vår bookinportal bestiller du raskt og enkelt time på ønsket bilverksted og til ønsket tid.

Du kan også ringe vårt kundesenter på 06322

Vi har 358 bilverksteder over hele Norge.

Finn ditt MECA bilverksted