Hvorfor MECA?

MECA er Norges største bilverkstedkjede med 358 bilverksteder over hele landet så det er aldri langt til nærmeste MECA bilverksted!

Vi har tilgang til den nyeste teknologien innen både utstyr og kompetanse, og med vårt store nettverk kan vi være spesialister på alle landets vanlig forekommende bilmerker.

MECA står for trygghet

  • Vi leverer det vi har avtalt!
  • Vi gir deg 12 måneders gratis MECA Veihjelp inkludert i alle servicer.
  • Vi bruker deler av original kvalitet, og utfører arbeidet etter bilfabrikantens spesifikasjoner.

Klubb MECA

I MECA ønsker vi å tilby kundene våre et problemfritt bilhold gjennom hele året. Gjennom Klubb MECA vil vi kunne hjelpe deg med å ta enda bedre vare på bilen din og sørge for at du får et trygt bilhold.

Les mer

MECA konto

Med MECA konto bestemmer du selv når du vil betale. Bestill time idag og søk om MECA konto direkte på bilverkstedet når du henter bilen. Enklere blir det ikke!

Les mer

Fritt verkstedvalg

FRITT VERKSTEDVALG betyr at du fremdeles har full garanti- og reklamasjonsrett på bilen, enten du benytter et merkeverksted eller et frittstående bilverksted når du tar service.

Les mer

Elbil

Det finnes ingen offentlig sertifiseringsordning for bilverksteder som skrur på el- og hybridbiler. Det har MECA-kjeden gjort noe med – og som første landsdekkende kjede har vi etablert MECA-sertifiserte elbilverksted.

Les mer

MECA Fondet

MECA-fondet er en tilskuddsordning som har til hensikt å bidra positivt til breddeidretten i Norge.

Bilverksteder som er med i MECA-kjeden kan søke MECA Fondet på vegne av ditt idrettslag.

MECA Fondet deler ut inntil kr 25 000,- til ett eller flere idrettslag annenhver måned.