MECA Preqas

Preqas verkstedutstyr

Verktøy og innredning

Vi bygger kontinuerlig et nøye utvalgt sortiment av verktøy, innredning og utstyr spesielt tilpasset bilverkstedbransjen. Sortimentet innenfor vår eget varemerke ProMeister utvides stadig, samtidig som vi har supplerende leverandører av kjente merkevarer. Kontakt nærmeste MECA avdeling og presenter ditt behov, og vi setter deg i kontakt med rett selger.

Tyngre verkstedutstyr og diagnose

Vårt søsterselskap, Preqas AS, er spesialistene på tyngre utstyr til bilverksteder. Hele veien fra gulvet til de moderne tekniske løsningene. Med lang og omfattende verkstedkunnskap, leverer Preqas pålitelige helhetsløsninger til ditt bilverksted. De samarbeider tett med markedets beste merkevarer og ledende produsenter av tyngre verkstedutstyr. De har fokus på at ethvert fremgangsrikt verksted har behov for kontinuerlig vedlikehold, kalibrering og service av sitt utstyr. Kjøretøyløfteren er hjertet i verkstedet og må alltid være i topp form. Velfungerende utstyr og et trygt arbeidsmiljø er fundamentet ditt verksted hviler på. Les mer om tyngre verkstedutstyr på www.preqas.no

Service og vedlikehold

For service og vedlikehold, er det vårt søsterselskap, JB Maskinteknikk AS, du kontakter! JB Maskinteknikk AS monterer, reparerer, vedlikeholder og kalibrerer verkstedutstyr på det norske markedet.
De har 17 egne teknikere, med allsidig og lang erfaring. JB utfører akkreditert kalibrering iht. ISO17025. Se www.jbmaskin.no for mer informasjon.