Norges største bilverkstedkjede

358 bilverksteder over hele landet er tilsluttet vårt kjedekonsept – det er aldri langt til nærmeste MECA bilverksted!
Vi har tilgang til den nyeste teknologien innen både utstyr og kompetanse, og med vårt store nettverk kan vi være spesialister på alle landets vanlig forekommende bilmerker.

MECA står for trygghet

Våre bilverksteder utfører service- og reparasjonsarbeid på alle vanlig forekommende bilmerker.

  • Vi leverer det vi har avtalt!
  • Vi gir deg 12 måneders gratis MECA Veihjelp inkludert i alle servicer.
  • Vi bruker deler av original kvalitet, og utfører arbeidet etter bilfabrikantens spesifikasjoner. Derfor gjelder også nybilgarantien etter et besøk på et MECA-verksted.
  • Vi dokumenterer arbeidet som er utført.

Vår forretningside

MECA tilbyr bileiere trygghet for sikkert bilhold gjennom autoriserte mekanikere i moderne bilverksteder som bruker topp kvalitetsdeler og leverer raskt til konkurransedyktige betingelser.

Vår visjon

MECA bilverksted skal være den beste leverandøren av produkter og tjenester til moderne bilhold.

Våre verdier

Profesjonell: Vi er din rådgiver innen moderne bilhold!
Engasjert: Vi er oppriktig interessert i deg og bilen din!
Lokal: Vi er i nærheten!

VI TAR VARE PÅ BILEN DIN!

Blid dame som jobber på MECA bilverksted

Ring oss på 06322

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Enten du vil bestille time eller vil spørre om noe, er våre blide kundemottakere klare til å svare. Vi finnes også på chat, på Facebook og mail.

Selskapsstruktur

MECA er en del av Mekonomen Company AS, som igjen springer ut fra MEKO konsernet. I ryggen har vi Bileko Car Parts AS, som importør og grossist, samt søsterselskapene Preqas og ProMeister Solutions som kompletterer vårt konsept.

MECA kom til Norge i 2004 og opererte som totalleverandør til ettermarkedet for bilverksteder, i tillegg til å drifte egen bilverkstedkjede.

Fra 2012 har MECA vært en del av børsnoterte MEKO (tidligere Mekonomen Group) som er en av Skandinavias største aktører innen vår bransje. Eierskapet betyr stor styrke i form av innkjøpsavtaler, distribusjonsavtaler, systemavtaler, produktsortiment, soliditet og forretningsutvikling. Konsernets eget varemerke for produkter og tjenester er ProMeister.

I 2024 ble det gjort en sammenslåing av lokale MECA- og Mekonomen-avdelinger til et felles forsterket logistikknettverk – Bileko Car Parts (BCP). Dette vil øke effektiviteten, forbedre servicen til våre kunder og redusere utslipp fra transport av varer. Etter endringene vil dagens kunder få en økning i antall distribusjonssentre fra 27 til 32, i tillegg til et sentrallager plassert i Strängnäs og et nasjonalt lager på Gjøvik (fra 2025 skal det etableres et nytt nasjonalt sentrallager på Vestby i Norge, som vil forbedre leveringsevnen vår ytterligere).

BCP vil fremover betjene MECA kjedeverksteder, samt alle øvrige kunder som vi har i dag.