Knapphus Dekk & Bilverksted as

Adress

Knapphus Dekk & Bilverksted as
Haukelivegen 497
5576 Øvre Vats
Vis veibeskrivelse

ÅpningstiderEller ring MECA bookingtjeneste

06322

Velkommen til ditt lokale MECA verksted Øvre Vats!

MECA-Verkstad

Verdens første bensindrevne bil ble laget i 1886 av Mercedes-Benz. «Benz Patent Motor Car» hadde verdens første høyhastigts firetaktsmotor med en sylinder. Og siden det har det bare «ballet på seg».

Vi gjør vårt beste for å bygge videre på erfaringer vi får, og påstår at vi er den samarbeidspartneren du trenger innen bil.
På Knapphus har det vært ordnet og fikset på biler i mange 10-år. Med stort hell og mange svært fornøyde kunder. Men utviklingen krever sitt, og i 1998 ble Knapphus Bilverksted etablert. Av hensyn til deg som kunde! Og for å gjøre det enda ryddigere fusjonerte vi i 2009 dekkavdelingen inn i bilverkstedet.
Knapphus har i alle år vært kjent for sin ærlige og oppriktige vilje til å betjene alle kunder på aller beste måte. Og det ønsker vi fortsatt å gjøre. Og det krever mer spisskompetanse på ulike områder, og derfor denne etabeleringen av Knapphus Dekk & Bilverksted.

Vi er idag er fullverdig og på alle måter godkjent bilverksted, og med tilleggskompetanse innen dekk og felg. I tillegg til at vi bygger om bensinbiler til gass, og at vi kan bygge integrerte gasstanker i bobiler.

Vår erfaring og store salg av Tysse-tilhengere er viden kjent, og der satser vi minst like mye som før.

Vi teller i dag 8 årsverk, der alle på sin måte utfyller hverandre slik at totalpakken blir til det beste for deg som kunde.

Du er hjertelig velkommen til å prøve oss – om du ikke allerede har gjort det.

Finner ikke det du lette etter?

Finn nærmeste verksted som tilbyr: