Om MECA

MECA kom til Norge i 2004, og er i dag en ledende totalleverandør på ettermarkedet for bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk, verkstedsutstyr, tyngre kjøretøy og smøreoljer.

Dagens virksomhet baseres på en effektiv distribusjon av reservedeler og verktøy via våre 25 grossistavdelinger til profesjonelle bilverksteder og partnere over hele Norge.

For bileieren er MECA kjent som Bilverkstedskjeden MECA gjennom vårt omfattende kjedekonsept.Merkevaren MECA og vårt verkstedskonsept har utviklet seg over tid til en sterk og tydelig merkevare.

Vår visjon
Vi skal være den mest ettertraktede og fremgangsrike samarbeidspartneren til profesjonelle bilverksteder.

Vår forretningsidé
Vi skal forsyne profesjonelle bilverksteder og partnere med et godt tilpasset produktsortiment sammen med markedsledende service og kompetanse via en effektiv distribusjon.

 

Fra 2012 har MECA vært en del av børsnoterte MEKO (tidligere Mekonomen Group) som er en av Skandinavias største aktører innen vår bransje. Eierskapet betyr stor styrke i form av sentrale innkjøpsavtaler, distribusjonsavtaler, systemavtaler, produktsortiment, soliditet og forretningsutvikling. Vi har også tilgang til konsernets eget varemerke for produkter og tjenester, ProMeister. Dette kommer deg som kunde til gode.