Pris automatgir flushing

Vil du forlenge levetiden til din automatgirkasse samtidig som du oppnår bedre drivstoffeffektivitet og smidigere girskift?

Ta kontakt med et av våre bilverksteder for å få utført flushing av automatgirkassen

Se hvordan man flusher automatgirkassen.

Flushing av automatgirkasse video

Video: Hafjell Bilservice

Hva koster Automatgir flushing?

Prisen på Automatgir flushing vil variere avhengig av hvilket av våre 358 MECA bilverksteder du velger, samt hvilke olje og hvor mye olje som må brukes ved flushing av automatgirkassen på din bil. Gå til vår online bookingportal og velg ditt nærmeste MECA verksted, så kontakter vi deg for et pristilbud.

 

Sa bilforhandleren at automatgirkassen er vedlikeholdsfri?

Det stemmer ikke. Automatgirkassen trenger oljeskift, akkurat som motoren. Opplever du rykking, ujevn giring, høye lyder og økt drivstoff forbruk, er det på høy tid!

Rens og oljeskift på automatgirkassen er ikke inkludert i vanlig hovedservice, så ta kontakt med et av våre MECA bilverksteder for å få utført flushing av automatgirkassen i dag

Det er derfor viktig å gjennomføre flushing av automatgirkassen som et forebyggende tiltak for å hindre at girkassen går i stykker.

FAQ om Flushing av automatgirkasse

Hvor ofte må jeg ha flushing på automatgirkassen?

Hvis du har bil med automatgir anbefales det at de flusher automatgirkassen ca hver 60.000 kilometer.

Kan man flushe girkasse selv?

Flushing av Automatgirkassen krever en egen maskin som gjør at man klarer å skifte ut nesten all oljen i automatgirkassen mens motoren er i gang, så her må du nok bestille time på ditt nærmeste bilverksted.

Hvordan merker jeg at det er noe feil på girkassen?

Opplever du rykking, ujevn giring, høye lyder og økt drivstoff forbruk. Lyser kontrollampen for girkasse instrumentpanelet eller lekker det olje av bilen? Da bør du ta bilen til et bilverksted for å få det sjekket. Det kan indikere at det er noe galt med girkassen som trenger å bli reparert.