Pris bytte startbatteri

Bilen din trenger et fungerende startbatteri for å starte trygt hver dag.

Bestill time på et av våre 358 bilverksteder, så sjekker vi tilstanden og bytter batteriet på bilen din før det går helt tomt.

Bestill time

Hva koster det å bytte startbatteri?

Bytte startbatteri i bilen

Prisen på å bytte startbatteriet på en bil kommer an på hvilken bil du har, hvilket batteri bilen din trenger og valg av bilverksted i forhold til hvor i landet du bor.

Tror du at du må skifte batteri på bilen er det derfor lurt å sjekke prisen hos et av våre 358 MECA verksteder først. Vi har batterier fra de fleste store leverandører av startbatteri som Exide, Optima, Bosch m.fl. og våre mekanikere vet hvilket batteri din bil trenger.

Ta kontakt med vår online bookingtelefon på 06322 eller finn ditt nærmeste MECA bilverksted selv og be om pris.

Startbatteri til Tunge kjøretøy

Vi forhandler og bytter også startbatterier på Tunge kjøretøy.

Startbatterier tungekjøretøy

MECA Tungbil er en komplett kjede av frittstående bilverksteder, godkjent hos Statens vegvesen som Bilverksted 03, for kjøretøy over 7,5 tonn.

Les mer om MECA Tungbil

 

MECA Tungbil har Startbatterier til tungekjøretøy

Vedlikehold av startbatteriet.

Du gjør lurt i å sjekke bilbatteriet med jevne mellomrom.

For det første bør batteripoler og kontakter være hele og rene. Sjekk at de ikke er korrodert eller

sitter løst. Det er også lurt å ha en god batterilader tilgjengelig for vedlikeholdslading, da jevnlig lading kan forlenge batteriets levetid betraktelig. Du får en god batterilader for bare noen få hundrelapper, og det beste for batteriet er langsom lading over mange timer. Mange velger derfor å sette på laderen på kvelden og la den stå over natten.

Spør ditt MECA bilverksted om pris på batterilader!

Behandling av El-bil batteriet

Den største forskjellen mellom elbiler og biler som går på fossilt brennstoff er selvsagt batteriet. Batteriene på nye elbiler slites relativt lite over årene, men samtidig er batteriet viktig å ta vare på. Få det målt og sjekket på service, for at det skal vare lenge.

Det du selv kan gjøre, er å begrense hurtigladning, og lade mest mulig hjemme. Så slipper du at symbolet for nødkjøring dukker opp på dashbordet uforberedt, når du er langt fra en ladestasjon. Les mer…

– Når vi har Elbil-batterier på service undersøker vi de ulike cellene på batteriet, og ser hvordan de har utviklet seg. Dersom det er større avvik blir det vurdert å bytte cellene.

Produkt- og konseptutvikler i ProMeister Solutions Kjell Teige. Kjell Teige.