Pris bytte registerreim

Bilens registerreim er en forutsetning for at motoren skal fungere, og har begrenset levetid. Dersom den på en eller annen måte går i stykker, vil motoren bli ødelagt. Det er derfor viktig å skifte registerreim i tide.

Bestill time

Hva koster det å skifte registerreim?

En registerreim koster bare noen hundre kroner, men jobben med å bytte registerreimen tar fort mange timer, da det er veldig mange deler som må fjernes fra motoren for å få tilgang til registerreimen. Det er derfor vanskelig og kunne gi en konkret pris på bytte av registerreim.

Ta kontakt med vår online bookingtelefon på 06322 eller finn ditt nærmeste MECA bilverksted og be om pris på bytte av registerreim til din bil.

Dette er inkludert når du bestiller skifte av registerreim:

  • Bytte av registerreimen
  • Utskifting av reservedeler og andre komponenter som påvirkes av beltet, for eksempel spennhjul, impeller og vannpumpe
  • Bytte av kjølevæske

Er du usikker på om bilen din har registerreim eller registerkjede? Spør ditt nærmeste bilverksted!

FAQ om registerreim

Når bør man bytte registerreim?

Bilens registerreim bør skiftes etter enten et visst antall år eller kilometer. Gjennomsnittlig levetid på en registerreim er 50.000 km – 200.000 km eller 4-10 år.

Hva skjer om man ikke bytter registerreim?

Registerreimen er nødvendig for at motoren skal fungerer, og om den går i stykker kan motoren bli ødelagt. Det er viktig å skifte registerreim i tide for å unngå skader.

Hvorfor byttes ofte vannpumpen samtidig med registerreim?

Vannpumpen er viktig for å kjøle ned motoren. For å unngå skader og unødvendige kostnader bytter vi ofte vannpumpen samtidig med registerreimen.

Hva er forskjellen på registerreim og registerkjede?

Både registerreim og registerkjede utfører samme oppgaver i motoren, men registerreim må byttes etter ca. 100 000 kjørte km mens registerkjede er ment å vare gjennom motorens levetid.