Pris dekkhotell

Vi oppbevarer dekkene dine trygt og sikkert. Vi kontrollerer tilstanden og oppbevarer dem trygt til du trenger dem igjen.

Bestill Dekkhotell

Hvor mye koster dekkhotell?

Stadig flere av oss velger dekkhotell til hjulene våre. Med 358 MECA bilverksteder spredt over hele Norge, kan prisene variere basert på om du velger dekkhotell i de store byene som Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger eller om du velger dekkhotell i en liten bygd eller tettsted

Det er også forskjell på prisen på dekkhotell om du har en liten personbil med 15 tommers hjul, en stor SUV med 24 tommers hjul, en bobil eller en varebil.

For å få en nøyaktig pris på Dekkhotell på din bil, kan du enkelt bruke vår online bookingportal. Der kan du sammenligne priser på verksteder i nærheten av deg og velge det bilverkstedet som passer best for deg og din bil.

Dekkhotell

På våre Dekkhotell er dette inkludert:

  • Dekkhotell.
  • Kontroll av dekkenes lufttrykk, tilstand og slitasje

Vi kontrollerer tilstanden (mønster og alder) på dekkene dine og er det er behov for å skifte ut enten sommer,- eller vinterhjulene, så kommer vi gjerne med anbefalinger om hvilke dekk du bør velge og når du bør bestille dem.

Ta kontakt eller bestill Dekkhotell hos ditt nærmeste MECA bilverksted i dag!

Populære tjenester for Dekk og Hjul

Dekkskift

Vi har utstyr som gjør at jobben går raskt og sikkert.

Les mer

Dekkhotell

Vi oppbevarer dekkene dine trygt og sikkert.

Les mer

Hjulinnstilling

La oss kontrollere bilens hjulstilling slik at du kan kjøre tryggere .

Les mer

Punktering

På verkstedet hjelper vi deg med å reparere punkteringen

Les mer