Pris EU-kontroll tempo 100 tilhenger

Det er nå tillatt å kjøre enkelte typer hengere og campingvogner i hastigheter opptil 100 km/t. Denne godkjenning, kjent som Tempo 100, utstedes av Statens Vegvesen.

Bestill time

Hva koster en EU-kontroll tempo 100 tilhenger?

Prisene på en EU-kontroll tempo 100 tilhenger vil variere i forhold til om du velger å utføre den periodiske kjøretøykontrollen (PKK) i en av de store byene eller om du utfører EU-kontrollen på et lite tettsted.

Med 358 MECA verksteder på forskjellige steder rundt om i Norge så kan vi dessverre kan vi ikke gi deg en konkret pris på EU-kontroll tempo 100 tilhenger her, men hvis du besøker vår online bookingportal og velger ditt nærmeste MECA verksted, så kontakter vi deg med et pristilbud.

Ta EU-kontroll tempo 100 hos ditt nærmeste MECA verksted

 

Du kan lese mer om Krav til trekkbil og tilhenger for Tempo 100-godkjenning hos Statens vegvesen. Der finner du også en sjekkliste for å kunne foreta Tempo 100-kjøring og innlogg til timebestilling time for Tempo 100-godkjenning

Vi utfører EU-kontrollen

Våre bilverksteder er godkjent av Statens vegvesen for å utføre Periodisk kjøretøykontroll (PKK) på alle kjøretøyer, også bobiler og lette lastebiler. Våre mekanikere har kompetanse og utstyr som tilfredsstiller de krav som din bilprodusent og Statens vegvesen forventer. Vi gjennomfører EU-kontroll på bobilen din og kontakter deg med pris dersom det er punkter som må utbedres.

Logo Godkjent av statens vegvesen