Service med veihjelp

Tid for service? Å gjennomføre service er det viktigste du kan gjøre for å forlenge bilens kvalitet og levetid, samt sikre at eventuell nybilgaranti fortsatt gjelder.

Hos oss får du i tillegg ett års MECA Veihjelp inkludert når du tar service, i tilfelle noe uforutsett skulle hende underveis.

Bestill time

Vi anbefaler at du gjennomfører service på bilen minst en gang pr år. Det bidrar til bilens levetid og verdi, og reduserer faren for skader og stopp. Ikke minst bidrar det til at du kan ferdes tryggere rundt i egen bil.

Av flere hundre-tusen årlige bilbergingsoppdrag i Norge skyldes flesteparten mindre utfordringer knyttet til bilholdet, slik som flatt batteri, startvansker og motorfeil. En årlig service vil sikre at bilen din har de beste forutsetninger for å fungere optimalt og minsker sannsynligheten for spontane reparasjoner. Derfor vil vi sende deg en liten påminnelse når det nærmer seg ett år siden forrige service.

Dette er inkludert:

  • Service i henhold til bilprodusentens spesifikasjoner
  • Oppdatert servicebok med stempel når jobben er utført
  • 12 måneder MECA Veihjelp uten egenandel. F.eks. hvis bilen plutselig stopper, nekter å starte eller dersom du punkterer, hjelper vi deg med å frakte bilen til nærmeste verksted.

Husk: Bilens garantier gjelder fremdeles når du har tatt service hos et MECA-verksted.

 

Elbil service

Elbiler trenger også regelmessig service. Det reduserer risikoen for at noe går i stykker, samtidig som det sikrer at eventuell nybilgaranti fortsatt gjelder. Hvor ofte bilen trenger service er avhengig av bilprodusentens anbefaling – se i bilens instruksjonsbok for hva som gjelder akkurat din elbil.

Dette er inkludert:

  • Service i henhold til bilprodusentens spesifikasjoner.
  • Oppdatert servicebok med stempel når jobben er utført
  • 12 måneder MECA Veihjelp uten egenandel. F.eks. hvis du går tom for strøm eller dersom du punkterer, hjelper vi deg på plass, eller frakter bilen til nærmeste verksted.

Ett års MECA veihjelp inkludert

Når du gjennomfører service på bilen hos et MECA-verksted er ett års MECA Veihjelp inkludert. Da kan du være trygg på at dersom du er uheldig og får et stopp, så kommer vi og hjelper deg. Vi frakter både deg og bilen din til nærmeste verksted – uten kostnad! Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet – alle dager.

Noen vanlige spørsmål om bilservice

Hvor ofte bør bilen ha service?

Bilen bør minst ha service en gang pr. år. Bilen har også faste serviceintervaller etter hvor langt den har kjørt. Disse finner du i bilens servicehåndbok, eller kom innom så hjelper vi deg.

Hva utføres på en service?

Bilprodusenten har fastsatt retningslinjer for hver service, og i MECA følger vi alltid bilprodusentens retningslinjer. Hver bil har sine retningslinjer, og vi sørger for at du får den servicen som er riktig for din bil ved hvert serviceintervall. Etter servicen får du en liste over hva som er utført på bilen.

I tillegg gir vi deg 12 måneders MECA Veihjelp – helt uten egenandel! Og når det nærmer seg ett år siden forrige service, vil vi sende deg et påminnelse om at det er på tide….: