MCS

Sammen er vi sterkere

Er du en verkstedeier som ønsker å bli med i en kjede for å sikre deg effektiv drift og god inntjening? Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for å finne ut hvordan vi best kan samarbeide.

Det skandinaviske ettermarkedet for verkstedutstyr og reservedeler er i løpende forandring. Nye produkter, tjenester og vilkår presenteres nærmest på daglig basis; en krevende og utfordrende tilværelse som passer MECA utmerket. Ikke noe er mer inspirerende og mer utviklende enn å arbeide i et dynamisk og foranderlig marked. Det å møte utfordringene på en innovativ og kunderettet måte styrker vår posisjon som attraktiv samarbeidspartner, og det tror vi alle vinner på, både verksteder, partnere og den enkelte bileieren.  


Hvordan man blir et MECA verksted?
Vårt verkstedkonsept MECA Car Service er til for alle verksteder som vil utvide sin virksomhet uten å måtte gi avkall på sin selvstendighet. I korthet innebærer en MECA-tilnytning at man inngår i vår landsdekkende organisasjon for utdanning, markedsføring og effektive driftsløsninger. Dessuten får man tilgang til kraftige IT-løsninger samt raske og presise leveranser via vårt distribusjonsnett fra et nøye utvalgt sortiment av høyeste kvalitet. Vi stiller naturligvis også løpende krav til de verkstedene som er tilsluttet oss for å sikre kvaliteten i hele kjeden.


Alt til verkstedet samlet på ett sted
Konseptet MECA Car Service omfatter all støtte et kjedeverksted trenger for å konkurrere på en dynamisk og kunderettet måte. En hjørnesten i konseptet er behovstilpassede opplæringspakker med kurs i avansert bilelektronikk, innsprøyting, mekaniske systemer og mye mer. Konseptet gir også mulighet til betalingsordninger for verkstedets bedrifts- og privatkunder.  Verkstedet får tilgang til tekniske løsninger for å gjennomføre kvalifiserte diagnoser samt oppdatert programvare med informasjon om alle eksisterende bilmerker. Vi tilbyr våre kjedeverksteder teknisk support vedrørende feilsøking og hjelp med å finne teknisk informasjon. Verkstedene har tilgang til et komplett markedsverktøy med mulighet til å lage annonser, brosjyrer, visittkort og mye mer. Våre kjedeverksteder drar også nytte av våre sentrale markedsføringsaktiviteter. Kjeden arbeider dessuten aktivt for å utvide kundebasen i form av bearbeiding av foretak. I dag er mer enn 500 verksteder tilsluttet MECA Car Service. 

Felles for dem alle er at MECA sikrer og tilgodeser deres grunnleggende behov for:


 

Kontakt oss hvis du har spørsmål