Utdeling av sjekk på hockeykamp

MECA Fondet november 2022

2022-11-13

Vi gratulerer Strindheim Bil AS som på vegne av Nidaros Ishockeyklubb Junior Elite ble tildelt MECA fondet for november 2022 på kr. 25 000.- under helgens MECA Hockey Games i Leangen ishall.

NIJE består i dag av 160 aktive spillere i alderen 13-19 år, fordelt på 7 lag U15B, U15A, U16, U18 1 div, U18 elite, U 20 og Nidaros Kvinner Elite. Styret og klubbens frivillige jobber i dag med sterkt engasjement og entusiasme for å tilby det beste Ishockeytilbudet Regionen kan tilby. Også med videregående skole tilbudet for å sikre at spillere ikke flykter til andre tilbud i andre deler av landet.

Denne søknad vil bidra med å styrke arbeid med følgende bærekrafts mål:

  • God helse og livskvalitet
  • Likestilling mellom kjønnene
  • Mindre ulikhet
  • Samarbeid for å nå målene


MECA Fondet er en tilskuddsordning som har til hensikt å bidra positivt til norsk breddeidrett. Bilverksteder som er med i MECA-kjeden kan søke MECA Fondet på vegne av sitt lokale idrettslag.

MECA Fondet deler ut inntil kr 25 000,- til ett eller flere idrettslag annenhver måned. Målet er å bidra til at flest mulig får anledning til å delta på et idrettstilbud i sitt lokalområde. Fondet ble opprettet høsten 2015 i forbindelse med at MECA inngikk avtale om hovedsamarbeid med Norges Ishockey Forbund og herrelandslaget i hockey.

Barn og ungdom på hockeybanen

Barn og ungdom på hockeybanen

Foto: Mathias Dulsrud-Gøransson, Fotograf og kreativ leder MEGAPIXEL