Verksted

NÅR UHELLET ER UTE

2018-01-19

Du kjenner deg sikkert igjen i situasjonen: Batteriet er flatt den morgenen du skal rekke en viktig avtale. Ellen bilen punkterer på det mest ubeleilige tidspunktet - kanskje på ferieturen. Du trenger ikke fortvile når slike hendelser oppstår, MECA Veihjelp er klar til å ordne opp.

Tar du service på et av MECAs bilverksteder, inngår ett års MECA Veihjelp. Ikke minst noe å tenke på nå som sommeren står for døren og mange skal på bilferie. Veihjelpen gjelder for 12 måneder per gang. Vår anbefaling er at du tar årlig service på bilen din. Det øker sjansen for at du alltid har et driftssikkert kjøretøy. Men uhell kan oppstå med enhver bil. Og vi mennesker er jo ikke alltid "driftssikre" - vi kan være glemske. Alle kan forestille seg hvordan det er å stå på parkeringsplassen en varm dag med utålmodige barn og oppdage at bilnøkkelen er borte. Eller at det ikke er drivstoff nok til å komme seg til neste bensinstasjon. Da er det godt både for egen sjelefred og for familieidyllen å vite at hjelpen er nær. 

For dersom du er uheldig og får en teknisk feil, går tom for drivstoff, punkterer, mister nøkkelen eller låser det ute av bilen, kommer vi og hjelper deg. Vi løser problemet på stedet eller frakter deg og bilen til nærmeste verksted - uten kostnad. 

Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet - alle dager. Ring vår sentral på telefon 915 03113 dersom du har behov for umiddelbar veihjelp-assistanse. 

I Norge finnes det nesten 300 MECA-verksteder. Det er dermed aldri langt til et MECA-verksted. Når du leverer bilen din hos oss, kan du være sikker på at arbeidet utføres i henhold til bilens service- og reparasjonsanvisninger, og naturligvis med full garanti i følge forbrukerkjøpsloven. I tillegg oppnår du altså en ektra sikkerhet - nødhjelp den dagen du trenger det. Ta gjerne servicen nå, så er bilen klar til ferien og du har veihjelpen med som ekstra sikkerhet.