MECA verksted

Våre verksteder vil holde åpent i den utstrekning de har mulighet, innenfor de retningslinjer og anbefalingene som myndighetene har presentert.

2020-03-16

Transport er definert som et samfunnskritisk område, og NHO ber samferdselsdepartementet om at bilverksteder må defineres inn som en del av den samfunnskritiske strukturen.

Det er viktigere enn noen gang at bilverkstedene er åpne og har drift for å sikre en fungerende transport, spesielt innenfor kritiske områder som helsepersonell, hjemmesykepleie, ambulanse og andre utrykningskjøretøy samt varer til butikkene.

Våre verksteder holder åpent inntil videre for service, reparasjoner og EU-kontroll. Vi forholder oss selvfølgelig til retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene, og beskytter både oss og bilen din etter beste evne. Leiebiler, kundemottak og andre berøringsoverflater blir hyppig rengjort. Vi vil oppfordre alle våre kunder om å ikke bruke kontanter men heller benytte betalingsterminal. Mange av våre verksteder tilbyr også henting og levering av bilen din.

Finn ditt nærmeste bilverksted på www.meca.no, kontakt verkstedet og sjekk hvordan de kan hjelpe deg.