Aktuelt artikler

Her deler vi aktuelle saker, samt nyttige tips og råd til deg som er bileier. Som en av Norges ledende verkstedskjeder med over 300 verksteder - har vi mye kunnskap - som vi også vil dele med deg. Følg med!

 
 • Betalingsutsettelse til 30. juli hos MECA

  2022-03-31

  Trenger bilen service, bør du ikke vente selv om økonomien er stram akkurat nå. Det gjelder din og familiens sikkerhet! Dessuten kan det medføre mye dyrere reparasjoner hvis noe går i stykker, eller garantier på bilen kan bortfalle hvis ikke fabrikkanbefalte servicer følges.

 • Slik har vinteren påvirket bilbremsene

  2022-03-30

  Bremsesystemet er noe av det aller viktigste når det gjelder bilens sikkerhet, og bremsefunksjonen må derfor til enhver tid fungere som den skal. Det mest utbredte problemet er rust på bremseskivene, og dette er et spesielt utpreget problem etter vintersesongen.

 • Fordelene ved fritt verkstedsvalg og nybilgaranti

  2022-02-28

  Skal du ta første service på ny bil? Du har sannsynligvis en gjeldende nybilgaranti. Allikevel velger du fritt om du vil ta service hos bilforhandleren eller et annet bilverksted Kanskje har du et lokalt verksted i nærheten, som har god service og som du kjenner fra før. Så lenge verkstedet er offentlig godkjent, kan du trygt ta servicen der, uten at det påvirker nybilgarantien.

 • Service med Veihjelp

  2021-11-28

  Å gjennomføre service er det viktigste du kan gjøre for å forlenge bilens kvalitet og levetid. Hos oss får du i tillegg ett års MECA Veihjelp inkludert når du tar service. I tilfelle noe uforutsett skulle hende underveis.

 • MECA Fondet september 2021

  2021-10-04

  Vi gratulerer Vibemyr Bilverksted AS som på vegne av Hinna Håndball, jenter 2007 ble tildelt MECA fondet på kr. 15 000.- for september 2021.

 • Ta en høstsjekk på bilen før mørketida

  2021-08-19

  Ble det Norgesferie for deg også i år? Kanskje har du kjørt bil i det vakre landet vårt, i lange, varme og lyse sommerdager. Besøkt venner og familie, eller steder du har tenkt på lenge? Har bilen blitt godt brukt i sommer, trenger den nok litt ekstra ettersyn før høstmørket plutselig er her!