Aktuelt artikler

Her deler vi aktuelle saker, samt nyttige tips og råd til deg som er bileier. Som en av Norges ledende verkstedskjeder med over 300 verksteder - har vi mye kunnskap - som vi også vil dele med deg. Følg med!

 
 • MECA Fondet mai 2021

  2021-06-01

  Vi gratulerer Meland Auto AS som på vegne av Meland Skytterlag ble tildelt MECA fondet for mai 2021.

 • Tar du endelig den bilturen i sommer?

  2021-05-20

  Drømmer du om Norgesferie i år? Kanskje noen turer til kjente og kjære som du ikke har sett på lenge, eller en skikkelig bilferie med hele familien? I så fall bør du ta en ekstra sjekk av bilen før sommeren – følger du disse tipsene er både du og bilen din klar for landeveien.

 • Service på klimaanlegget – ren og frisk luft i bilen

  2021-04-28

  Sommeren nærmer seg og det er tid for å gjøre bilen klar for sommerens bilturer. Med air-condition som kjøler godt, og et rent og effektivt klimaanlegg, får du frisk og ren luft inn i bilen, og bilturen blir mer komfortabel for alle.

 • Ekstra viktig med bremseservice etter vinteren

  2021-04-10

  Etter å ha kjørt på norske vinterveier en hel vinter, er det ekstra viktig med en bremseservice. Grunnen til det er at mange veier saltes om vinteren for å fjerne snø og is. Saltet spruter opp under bilen, noe som skaper utfordringer for bremsene.

 • MECA Fondet mars 2021

  2021-03-31

  Vi gratulerer Tungen Bil Lillehammer som på vegne av LIK bredde (Lillehammer ishockey klubb) vant MECA fondet for mars 2021.

 • Våre MECA verksteder holder åpent!

  2021-01-24

  Bilverksteder er en samfunnskritisk funksjon. Derfor er våre verksteder åpent for å utføre service, reparasjoner og EU-kontroll på bilen din som vanlig – også i kommunene som ble nedstengt i helgen.

 • STORSATSNING: Nå lanserer MECA tungbil-kjede

  2021-01-19

  Den nye verkstedkjeden MECA Tungbil vil være merkeuavhengig – akkurat som i personbil-markedet. – Vi mener det er rom for en frittstående kjede, og vårt mål er å bygge en kjede bestående av 50 verksteder innen utgangen av 2023, sier MECA-sjef Tore Stensbøl.

 • Slik unngår du startproblemer i vinterkulda

  2021-01-12

  Nå som vinterkulda har satt seg i mange deler av landet vårt, dukker det opp flere utfordringer for oss bileiere. Det mest utbredte problemet, som redningsbilene rykker ut oftest til, er startproblemer på grunn av flatt batteri.