Aktuelt artikler

Her deler vi aktuelle saker, samt nyttige tips og råd til deg som er bileier. Som en av Norges ledende verkstedskjeder med over 300 verksteder - har vi mye kunnskap - som vi også vil dele med deg. Følg med!

 
 • HVORDAN KLARGJØRE BILEN FOR VÅREN

  2018-01-18

  Vinteren er forbi. Mørke, glatte veier og salting er historie - for en stund. De fleste har byttet dekk. Men det betyr ikke at bilen er 100 prosent klar for vår og sommer. MECA gir deg tipsene til en vårklargjøring.

 • BEKYMRINGSFRI BILFERIE

  2018-01-18

  Det er ofte de små gledene som skaper gode minner fra sommerferien. Og motsatt kan de små tingene ødelegge - for eksempel om bilen streiker på grunn av en liten feil. MECA gir deg tipsene for en trygg bilferie.

 • NÅR UHELLET ER UTE

  2018-01-18

  Du kjenner deg sikkert igjen i situasjonen: Batteriet er flatt den morgenen du skal rekke en viktig avtale. Ellen bilen punkterer på det mest ubeleilige tidspunktet - kanskje på ferieturen. Du trenger ikke fortvile når slike hendelser oppstår, MECA Veihjelp er klar til å ordne opp.

 • PÅ TIDE MED BEDRE SIKT OG SIKKERHET

  2018-01-18

  Du kler deg annerledes når du skal ut en mørk og regnfull høstkveld enn en lys og varm sommerdag. Hva med bilen din? Er den klar for høsten? Her får du noen tips.

 • VINTERENS SKREKK: FLATT BATTERI

  2018-01-18

  Det er november og det har frosset til i løpet av natten. Etter å ha smurt låsen, får du endelig opp bildøren. Men nå vil ikke motoren starte. Batteriet er flatt.

 • 0001-01-01