Avduking av ION elektriske racerbil!

2018-11-09

Torsdag 24.mai var det offentlig avduking av årets elektriske racerbil fra ION Racing ved UIS.

MECA Norway AS er hovedsponsor til ION Racing UIS. Bilbransje og servicemarked er inne i periode  hvor mye skal endres. ION Racing ved UIS består av nærmere 60 dedikerte ingeniørstudenter som våger å utfordre det etablerte på jakt etter de beste løsninger for sin elektriske racerbil. Dette er vi stolt av å være hovedsponsor til!

Torsdag 24.mai var den formelle avdukingen av årets ION Racing-bil på Universitetet i Stavanger. For det blotte øye kan årets bil se relativt lik ut som foregående år. Men vit at det ligger flere titalls tusen timer med tegning, konstruering, fresing, designing, testing og tenkning bak prosjektet. Og selvsagt er årets bil MECA-blå! Bilen skal i ilden under verdens største konkurranse for ingeniørstudenter, Formula Student ved Silverstone-banen i England.

MECA som grossist til bilbransjen og bilverkstedkjede med 300 MECA-verksteder er del av en bransje som står oppi en vesentlig endringsreise. Vi enda ikke hvor endringene skal ende opp eller hvor fort det skal skje. Men vi vet at MECA må samarbeide med de smarteste og mest dynamiske hodene med de beste ideene for å lykkes. Derfor er vi både ydmyk og stolt over å være hovedsponsor til årets ION Racing-prosjekt.