MECA NIHF

MECA forlenger hovedsponsoravtale med Norges Ishockeyforbund

2020-10-09

Det er mye spennende som skjer i norsk ishockey om dagen med blant annet TV-avtale og liga-sponsor. Torsdag denne uken forlenget Bilverkstedkjeden MECA hovedsponsoravtale med Norges Ishockeyforbund.

MECA og Norges Ishockeyforbund (NIHF) har samarbeidet siden 2015.

Det årlige arrangementet MECA Hockey Games har blitt godt etablert, og vil fortsette de neste årene. Den nye sponsoravtalen er et helhetlig samarbeid, og MECA blir avsender for både herre - og kvinnelandslaget i VM og OL-kvalifisering. MECA kommer også til å være synlig i breddeishockey og støtter utvikling av lag og spillere i Norge.

- Samarbeidet med MECA er svært viktig for oss, og vi er veldig stolte over å ha med oss vår gode samarbeidspartner videre. For at vi skal vokse både på herre- og kvinnesiden, er vi helt avhengige av gode støttespillere. Vi lever i en utfordrende tid, og den lojaliteten MECA gir oss gjennom avtalen, gjør at vi kan fortsette arbeidet vårt med å utvikle landslagene våre og norsk ishockey, sier Generalsekretær i NIHF, Ottar Eide.

- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet så langt. MECA og NIHF lever etter de samme verdiene, og har samme ambisjoner om vekst. Vi føler at vårt varemerke hører hjemme på hjelmen til de tøffe spillerne på både herre- og kvinnelandslaget, og det gir oss god synlighet. Samtidig er vi opptatt av at breddeidrett og talentutvikling blir ivaretatt, forklarer administrerende direktør i MECA, Tore Stensbøl.


Norges Ishockeyforbund (NIHF) er et forbund tilknyttet Norges Idrettsforbund (NIF), og har som hovedoppgave å organisere ishockeysporten på elite og yngres nivå.

For mer informasjon kontakt:
Generalsekretær
Ottar Eide
Tlf: 982 20 006
E-post: Ottar.Eide@hockey.no 
Norges Ishockeyforbund

 

Bilverkstedkjeden MECA består av 320 frie verksteder over hele Norge. MECA er ledende importør og distributør på etter markedet for bildeler, verktøy og mange relaterte produkter.

For mer informasjon kontakt:
Administrerende direktør
Tore Stensbøl
Tlf: 911 16 048
E-post: Tore.Stensbol@meca.no
MECA Norway AS

 

Du kan også lese pressemeldingen på hockey.no

Pressemelding | Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund