Jente i bil

Betalingsutsettelse til 30. juli hos MECA

2022-04-01

Trenger bilen service, bør du ikke vente selv om økonomien er stram akkurat nå. Det gjelder din og familiens sikkerhet! Dessuten kan det medføre mye dyrere reparasjoner hvis noe går i stykker, eller garantier på bilen kan bortfalle hvis ikke fabrikkanbefalte servicer følges.

Mange utsetter investeringer og større utgifter

Det er usikre tider; - både skremmende krigshandlinger og prisøkninger på strøm, bensin, diesel og etter hvert mat og andre nødvendig artikler. Mange av oss utsetter investeringer og større utgifter, men ikke alt lønner seg å drøye for lenge. Et eksempel er service på bilen. Hvis du ikke sørger for det nødvendige vedlikeholdet av bilen, kan det dessverre bli enda dyrere på sikt. 

 

Ikke utsett det nødvendige vedlikeholdet

En betingelse for at nybilgarantien skal gjelde, er at bilens anbefalte serviceprogram følges. Så ikke ignorer lampen som lyser i dashbordet! 

 

  • Skulle registerreimen ryke, kan motoren havarere, og kostnaden er plutselig blitt mange titusen kroner. 
  • Motoren kan også havarere hvis ikke oljen byttes eller etterfylles ved behov.
  • Feil hjulstilling kan slite dekkene skjevt, så du må kjøpe nye etter kort tid. 
  • Ikke minst kan slitte bremser eller feil på forstilling være direkte årsak til ulykker i trafikken. Du bør altså ikke ignorere vedlikehold som ivaretar viktige sikkerhetsfunksjoner. 

 

Også skader på karosseriet bør utbedres raskt, så det ikke medfører rust og dermed enda større skader. 

 

Flere muligheter for å utsette betalingen

Vi forstår at det kan være tøft økonomisk nå! Derfor gir vi deg i perioden 1. april til 31. mai muligheten til å utsette betalingen til 30. juli – uten ekstra kostnader!For et månedsbeløp på bare 25 kr, kan du fordele betalingen over 3 måneder hvis du vil. Totalt kan du alltid dele opp betalingen i inntil 24 måneder - rentefritt.*

 

SØK OM MECA KONTO HER

 

Bestill time tidlig

Vi håper dette kan bidra til både bedre trafikksikkerhet og din personlig økonomi i en tøff periode, og oppfordrer deg til å ta den nødvendige servicen på bilen, og heller utsette betalingen.

 

Kanskje skal du på bilferie i år? Da kan det lønne seg å være tidlig ute med timebestilling, så du er sikker på å ha alt i orden i god tid. MECA-konto kan du søke på nett, klikk her.

 

Ikke ta noen risiko med å utsette service og reparasjoner på bilen fordi det ikke passer lommeboka akkurat nå! Med MECA-konto kan du både utsette og dele opp betalingen.

 

*) Forutsetter godkjent kredittsjekk hos Resurs Bank.

 

Priseksempel: 15 000 kr o/12 mnd., nominell rente 0 %, etableringsgebyr 295 kr, administrasjonsgebyr/mnd. 25 kr, effektiv rente 6,37 %, ord. delbetaling/mnd. 1 275 kr, kredittkostnad 545 kr. Totalbeløp 15 545 kr.